Sia është rritur kaq shumë dhe mami Amardës nuk i besohet…

Momenti i rritjes së fëmijës është më i bukuri e hera herës edhe më emocionuesi sepse një pjesë e prindërve nuk e përceptojnë dot sa shpejt kalon koha.

I tillë është ky moment edhe për Amarda Toskën, e cila ka publikuar së fundmi një foto me Sian dhe krah saj ka shkruar: “Vdes për këtë foto. Sia dashuria, sa e rritur më dukesh”.

Sia dhe Amarda duken tani si dy shoqe pasi koha ka fluturuar dhe e vogla e shtëpisë është rritur dhe është kthyer në shoqëruesen më të mirë të mamit për çdo gjë.

Amarda dhe Ermali janë prindër të dy fëmijëve, djalit Joel dhe vajzës Sia./revistawho.com