Tani edhe Kosova me një “Big Brother VIP”

Tani do të kemi jo 1, por 2 “Big Brother” me VIP-a. Prive ka njoftuar sot se së shpejti do të transmetohet “Big Brother VIP Kosova” për herë të parë në territorin e Republikës të Kosovës, pas marrëveshjes me Banijay Rights.

Formati do të nisë në sezonin e ardhshëm televiziv në Klan Kosova teksa puna ka nisur në aspektin teknik dhe në përmbajtje. Premiera e parë e spektaklit do të jetë në vjeshtë.

Kujtojmë që “Big Brother VIP Albania” do të nisë në dhjetor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prive.al (@prive.al)