Tuna dhe Fifi paralajmërojnë surprizën e madhe

Tuna dhe Fifi janë dy nga artistët e preferuara shqiptare.

Dyshja kanë disa vite karrierë në botën e muzikës, duke korrur suksese të njëpasnjëshme.

Së fundi, dyshja paralajmëruan se kanë bashkuar forcat dhe po sjellin projektin e tyre të përbashkët.

Nga imazhet e postuara në profilet e tyre në Instagram, këngëtaret zbuluan se janë duke e realizuar edhe videoklipin.

Në fotografi shihet një vend mjaftë piktoresk ku mbizotëronte ngjyra e bardhë e që nga aty duket të jetë një super hit.

Tuna dhe Fifi paralajmërojnë surprizën e madhe Tuna dhe Fifi paralajmërojnë surprizën e madhe Tuna dhe Fifi paralajmërojnë surprizën e madhe Tuna dhe Fifi paralajmërojnë surprizën e madhe