U gjet pa jetë në fund të pishinës, trupi i 18-vjeçarit polak sillet në Tiranë për ekspertizë

Trupi i pajetë i 18-vjeçarit polak i cili u gjet i pajetë në një hotel në Vlorë, do të dërgohet në Tiranë për ekspertizë.

Ambulanca ka mbërritur edhe dy herë të tjera pasi prindërit e 18 vjeçarit kanë qenë të traumatizuar nga ngjarja e rëndë.

Ata nuk kanë dashur praninë e kamerave dhe nuk kanë deklaruar asgjë. Pritet përgjigjja e ekspertizës për të përcaktuar shkakun e vdekjes së 18-vjeçarit.

I riu ishte në pishinë duke notuar me prindërit.

Në një moment prindërit kanë dalë jashtë për të pirë një cigare dhe kur janë kthyer e kanë gjetur djalin e tyre në fund të pishinës.