U kollit fort dhe u bë blu, vajza 2 vjeçe jep shpirt në spital. Nga pakujdesia e prindërve kishte gëlltitur një bateri

Pakujdesia e një prindi mund të bëjë që një fëmijë i vogël të humbasë edhe jetën. E tillë është historia e vajzë 2 vjeçe Brianna Florer. Ajo shkoi në spital në gjendje të rëndë dhe dha shpirt.

Vajza e vogël humbί jetën sepse kishte ngrënë diçka që mund të gjendet në shtëpitë e të gjithëve. Prindërit e të voglës që humbi jetën u bëjnë thirrje të gjithë prindërve që të jenë më të kujdesshëm.

Vajza e vogël pati të vjεlla disa ditë dhe një ethe. Të gjithë menduan se ajo ishte ftohur. Gjyshi i saj tregon se ajo po luante me motrën dhe vëllanë e saj kur nisi të kollitej fort, më pas vollί gjαk dhe u bë blu.

Prindërit e saj, Brian dhe Stephanie Florer më pas thirrën një ambulαncë. Vetëm pasi kishin parë një mjek ata më në fund kuptuan shkakun e vërtetë të të gjitha simptomave të saj.

Pas një radίografie, ekipi mjekësor identifikoi një bateri të vogël metalike të rrumbullakët që po i shkaktonte problemin vajzës. Kjo e fundit do ta kishte gëlltitur gjashtë ditë më parë, pa e kuptuar asnjë anëtar i familjes së saj.

”Ata e opεruan për 2.5 orë,” thotë gjyshi i tij, duke shtuar se ata nuk ishin në gjendje ta shpëtonin. Për të nuk mund të bëhej më asgjë vajza e vogël humbi jetën. Burimi: SantePlusMagazine