Sherr masiv në mes të Tiranës, vajza e tmerruar përpiqet të ndajë djemtë

Një sherr i madh ka ndodhur ditën e djeshme në Tiranë. Sipas qytetarit që ka dërguar videon ngjarja e rëndë u zhvillua rreth orës 13:30 pranë ish-stacionit të trenit në kryeqytet.

Nga pamjet duket se si një grup djemsh po god.asin njëri-tjetrin me grushte e shkelma. Në video duket edhe një vajzë e tm.erruar e cila bërtet e alarmuar dhe përpiqet të ndajë djemtë që go.dasin njëri-tjetrin me ç’të munden.

Nuk dihet se kush dhe përse nisi konfl.ikti.