VIP-a që nuk njihen fare pa grim në fytyrë/Foto

A e dini se Charlie Chaplin dikur doli i treti në një konkurs që përzgjidhte sozinë, pra ata që i ngjanin më shumë Charlie Chaplinit? E tillë është magjia e grimit.

Mund ta transformojë plotësisht një person dhe t’i japë atij një personalitet krejt të ri. Një personalitet i ri aq të fortë sa as yjet më të mëdhenj nuk i shpëtojnë dot.

Por ka disa raste kur yjet vendosën të shmangin grimin dhe të na japin një paraqitje të vetes së tyre të bukur, por më pak magjepsëse.

Ja rastet kur yjet tanë të preferuar vendosën të përballen me kamerën pa grim. Ne kemi foto të tyre pa grim dhe me grim që të mund t’i krahasoni. A mendoni se ato duken të dallueshme?

Sinqerisht dikush mund të mendojë se nuk bëhet fjalë për të njëjtin person por ja që nuk është kështu. E thamë në fillim: kjo është magjia e grimit.

VIP-a që nuk njihen fare pa grim në fytyrë/Foto
Britney Spears
VIP-a që nuk njihen fare pa grim në fytyrë/Foto
Sharon Stone
VIP-a që nuk njihen fare pa grim në fytyrë/Foto
Tyra Banks
VIP-a që nuk njihen fare pa grim në fytyrë/Foto
Lady Gaga