“Vogue” përzgjedh të veshurit më bukur në “Met Gala” dhe jemi shumë dakord

Si në çdo event revista “Vogue” shpall të veshurit më mirë në tapetin e kuq dhe nuk kishte si të mungonte një përzgjedhje edhe për veshjet e “Met Gala”, aty ku të gjithë sytë janë tek parakalimi i VIP-ave me fustane mondanë. Këtë vit lista e të ftuarve ishte e gjatë pas një pushimi që ky event bëri për shkak të pandemisë. “Vogue” ka përzgjedhur në këtë listë me të veshurit më bukur emra shumë të njohur të showbizit e deri të politikës, si Hillary Clinton, e cila mori pjesë në event pas 21 vitesh. Më poshtë ju sjellim të veshurit më mirë të mbrëmjes:

“Vogue” përzgjedh të veshurit më bukur në “Met Gala” dhe jemi shumë dakord
Kate Moss dhe vajza e saj Lila
“Vogue” përzgjedh të veshurit më bukur në “Met Gala” dhe jemi shumë dakord
Naomi Campbell
“Vogue” përzgjedh të veshurit më bukur në “Met Gala” dhe jemi shumë dakord
Kim Kardashian
Emma Stone
Sarah Jessica Parker
Dakota Johnson
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz
Hilary Clinton
Kylie Jenner
“Vogue” përzgjedh të veshurit më bukur në “Met Gala” dhe jemi shumë dakord
Cardi B
Anok Yai
Kendall Jenner
Bella Hadid
Hailey Bieber