ZYRTARE | Milan, partneritet i ri me Off-White! Debuton në sfidën ndaj Chelsea-t

Klubi kuqezi ka njoftuar një marrëveshje të rëndësishme me Off-White, e cila hyn në familjen e partnerëve. Prej disa kohësh flitet për këtë partneritet dhe sot është zyrtarizuar. Marka e njohur bëhet kuratore zyrtare e stilit dhe kulturës së klubit. Bashkëpunimi përfshin furnizimin me uniforma zyrtare për ekipet e para të Milanos për meshkuj dhe femra.

Sa i përket formacionit të meshkujve, fanellat e reja do të debutojnë në ndeshjen e Londrës jashtë fushe kundër Chelseat të planifikuar për nesër në mbrëmje. Në deklaratën zyrtare thuhet si më poshtë: “Bazuar në vlerat e përbashkëta dhe një angazhim për të nxitur ndryshime pozitive në shoqëri, ky partneritet pasqyron historinë, ekspertizën dhe vizionin e të dy partnerëve, duke shkuar përtej konceptit të një uniforme zyrtare.

Ky bashkim dëshiron të festojë njerëzimin, me synimin për të gjeneruar një ndikim pozitiv duke shfrytëzuar potencialin e madh të dy markave, në shenjën e një pretendimi emblematik: “VESH ZEMRËN NË MËNGË” (fjalë për fjalë, “vesh zemrën në mëngë “).”.

Fraza “Unë mbështes” do të debutojë në një video origjinale me rrëfimin e lojtarëve të AC Milan, në të cilën objektet portreti të futbollit do të etiketohen me pretendimin “Unë mbështes”.

Partneriteti përfshin gjithashtu aktivitete dhe projekte për aktivizimin e komunitetit në mbështetje të Milan Foundation, një organizatë bamirëse e AC Milan, me një program ambicioz që, duke filluar nga Milano, do të përqafojë të gjithë botën.

Duke përdorur vlerat dhe fuqinë e sportit, Fondacioni Milan, përmes programit “Sport For Change”, përpiqet t’u ofrojë të rinjve, veçanërisht atyre në rrezik social dhe që jetojnë në varfëri, mundësinë për të rritur dhe zhvilluar talentet e tyre.

Përveç vlerave të përbashkëta etike, Off-White dhe AC Milan ndajnë një trashëgimi kulturore dhe një shtrirje ndërkombëtare: e para është një markë amerikane e lindur në Itali dhe e shpërndarë në të gjithë botën, e dyta një klub italian në pronësi të Shteteve të Bashkuara dhe të rëndësi globale.

Lojtarët e Milanit do të veshin nesër për herë të parë fanellat e reja Off-White, me rastin e udhëtimit në Londër për ndeshjen e Champions League kundër Chelsea FC.