ZYRTARE/ Sali Berisha dhe Ibsen Elezi në garë për kreun e PD-së

Sali Berisha dhe Ibsen Elezi janë kandidatët zyrtarë për kreun e Partisë Demokratike, në garën që do të zhvillohet me 22 maj.

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale njofton se: Në përfundim të afatit të paraqitjes së kandidaturave për kryetar të PDSH, kanë shprehur interesim për këtë garë, konform Vendimit Nr. 12 dt 03.05.2022:

1. Sali Berisha
2. Ibsen Elezi

Mbledhja e ardhshme e Komisionit do të mbahet ditën e martë ora 11.00.’ njofton Rithemelimi.

a.m/dita